Johanna Laitila

~ Business coach ~

Mikä on sinun unelmasi?

Coachingin avulla autan sinua löytämään ratkaisuja ja tunnistamaan oman potentiaalisi. Uskon, että meissä jokaisessa on enemmän voimavaroja, vahvuuksia ja mahdollisuuksia, kun vain oivallamme ne. Coachina ajattelen, että sinulla on parhaat kyvyt ja voimavarat löytää ratkaisut kysymyksiisi. Haluan auttaa ja tukea sinua kirkastamaan ja saavuttamaan ammatillisia tai henkilökohtaisia tavoitteitasi ja ottamaan kehitysaskeleita toivottuun suuntaan. Matkallasi olen sinulle läsnä, kuuntelen ja esitän oivalluttavia kysymyksiä, jotta löydät ratkaisuja. Olen työelämän personal trainer, autan oivaltamaan ja eteenpäin, mutta en tee asioita puolestasi. 

 Voin coachata sinua esimerkiksi:

  • johtamiseen ja esimiestyöhön liittyvissä haasteissa tai aloittaessasi uutena esimiehenä
  • uran muutostilanteissa
  • uusiin tehtäviin siirtyessä
  • oman hyvinvoinnin tukemisessa ja ajankäytön tasapainottamisessa
  • oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistamisessa

Oma polkuni business coachiksi lähti kiinnostuksesta ihmismielen ulottuvuuksiin ja halusta auttaa muita onnistumaan. Opiskelin käyttäytymistieteitä, psykologiaa ja kasvatustiedettä, koulutukseltani olen KM. Päivätyössäni toimin henkilöstöpäällikkönä ja Business HR:nä. Intohimonani on edistää työhyvinvointia, olla tekemässä entistä parempia työpaikkoja ja saada yksilöiden osaaminen ja potentiaali hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Osaamiseni ja ammattitaitoni perustuu 20 vuoden kokemukseen HR:n, henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämisen tehtävistä ja johtoryhmätyöskentelystä eri organisaatioista. Taustani antaa laajan ja monipuolisen näkemyksen työn, uran ja esimiestyön haasteiden, työyhteisön ja -hyvinvoinnin ymmärtämiseen. 

Minulla on Business Coach –sertifikaatti ja koulutus. Toimin kansainvälisen International Coaching Federationin (ICF) määrittämien eettisten ohjeiden ja coachingin ydintaitojen mukaisesti. Olen myös Suomen Coaching-yhdistyksen jäsen.